Is uw vlucht vertraagd, geannuleerd of bent u omgeboekt?

Dan heeft u vanaf een vertraging van 2 uur minimaal recht op versnaperingen en eventueel zelfs een hotelkamer en communicatiefaciliteiten, maar niet direct recht op een financiŽle compensatie. Bij vertragingen van meer dan 5 uur kunt u uw reis zelfs annuleren en aanspraak maken op terugbetaling van uw ticket. Vertragingen van meer dan 24 uur worden beschouwd als annuleringen. In beide laatstgenoemde gevallen heeft u recht op een vergoeding die kan oplopen tot Ä600,- per persoon. In alle gevallen is het van belang direct van de luchtvaartmaatschappij een verklaring te eisen waarin zij bevestigen dat u door hun toedoen vertraging heeft opgelopen.

Voor reizigers is het vaak moeilijk een compensatie van de luchtvaartmaat-
schappij te verkrijgen. De luchtvaartmaatschappij beroept zich al snel op overmacht wat er voor zorgt dat de reiziger machteloos staat. Be Right kan u niet alleen assisteren bij het juridisch onderbouwen van een compensatieverzoek maar ook door de procedure heen leiden.

Om uw compensatieverzoek (vrijblijvend) aan een van onze medewerkers voor te leggen verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Klik op onderstaande link om al uw rechten in een overzicht terug te zien.
Rechten van vliegtuigpassagiers

Be Right Juridisch Advies & Bemiddelingsbureau -

“Haal uw recht bij ons”